More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Ismerd meg csapatunkat! 1. rész

Posted by admin710456 on 2023.10.04.
0

Interjú Vágó Rékával

Indítunk egy mini sorozatot, melyben egy-egy rövid interjú keretein belül bemutatkoznak az Ingatlan Coach csapat tagjai. Kollegáinkat Kósa Krisztina kérdezi.

Az első részben Vágó Rékát ismerhetitek meg jobban.

Kósa Krisztina: Mikor és hogyan találkoztál az ingatlanközvetítéssel?

Vágó Réka: 2018 óta dolgozom ezen a területen. Annak idején albérletekkel kezdtem, de mostanában már inkább az eladásra koncentrálok. Ennek nagyon egyszerű az oka: az eladásban sokkal több a lehetőség, és őszintén szólva jóval többet is lehet vele keresni. Emellett azt tapasztalom, hogy sokkal megbízhatóbbak azok az ügyfelek, akik vennének vagy eladnának, mint az albérlet iránt érdeklődők.  

K. K.: Mit szeretsz a munkádban?

V. R.: A legjobban természetesen azt, hogy rugalmas a munkaidőm, illetve, hogy emberekkel foglalkozhatok. Nyilvánvalóan ez azt is jelenti egyben, hogy a rugalmasságért cserébe hétvégén is kell mutatni az ingatlanokat, tehát nincs olyan, hogy most épp hétfő van vagy vasárnap, mindig akad munka, viszont mégis saját magam osztom be, hogy mikor menjek, és mikor kerítsek időt egy-egy érdeklődőre. 

K . K.: Mi a stratégiád egy ingatlan eladásakor?

V. R.: Azt gondolom, hogy mivel folyamatosan készenlétben állok, így mindig 100%-ot tudok nyújtani a munkám során. Fontosnak tartom, hogy a kolléganőimmel tudunk egymás ingatlanjairól, maximálisan felkészültek vagyunk, így tudjuk is ajánlani egymás lakásait, házait, albérleteit akár a saját ügyfeleinknek is, ha úgy alakul a helyzet; abszolút összedolgozunk.

K. K.: Mit gondolsz, milyen most a piaci helyzet?

V. R.: Azt tapasztalom, hogy az emberek jelenleg kicsit bizonytalanok. Nekünk viszont az is a munkánkhoz tartozik, hogy elkísérjük őket az útjukon, és ne engedjük el a kezüket egy percre sem. Sokkal több eladó lakás van a piacon, és jelentősen kevesebb a vevő, mint pl. tavaly volt, ezért is lehetséges az, hogy az érdeklődők nem az első lakást veszik meg, hanem megnéznek vagy húsz lakást, és csak utána döntenek. Kicsit így nehezebb, hiszen ez a piac lelassulását eredményezi. Ezt amúgy az összes ingatlantípusra értem, sőt, még az albérletekre is. Bőven tudnak válogatni a vevők.

K. K.: Ingatlan coach-ként mi a saját erősséged?

V. R.:  Nagyon megbízható vagyok, mindig elvégzem a feladataimat, és mindig időben. Úgy gondolom, ez segít hozzá, hogy sikeres lehessek az ingatlanközvetítésben.

K. K.: Meséld el a legizgalmasabb vagy legfurcsább sztoridat, mellyel munkád során találkoztál!

V. R.: Életem legnagyobb eladását említeném, ami mély nyomot hagyott bennem. Nagyon féltem, hogyan fogom tudni majd értékesíteni, ugyanis egy 100 millió Ft fölötti értékű ingatlanról volt szó. Több évvel ezelőtt történt, és mostanában már gyakoribbak az ilyen eladásaim, én mégis erre emlékszem vissza szívesen, mivel az első eladásaim közt volt. Ezt érzem a legnagyobb sikeremnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings