More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Ismerd meg csapatunkat! 4. rész

Posted by admin710456 on 2023.10.31.
0

Interjú Baranyi Zsófival

Zsófi az iroda szíve-lelke, ő fogadja az ügyfeleinket az irodában és ő válaszol a leveleitekre illetve hívásaitokra. Réka, Bea és Zsuzsi után most ő mutatkozik be nekünk Kósa Krisztina kérdésein keresztül.

Kósa Krisztina: Hogyan kerültél a céghez, és milyen pozícióban dolgozol itt?

Baranyi Zsófia: Asszisztens vagyok, és a lakáskezelésekkel foglalkozom. Mondhatni, én vagyok a jobb kéz. A céghez tavaly decemberben csatlakoztam, amikor is székesfehérváriként albérletet kerestem, mivel szerettem volna felköltözni a fővárosba az iskolakezdés miatt. Az iroda hirdetett egy lakást, arra jöttem be szerződni, és miközben a szerződést írtuk, viccből megkérdeztem, nincs-e esetleg felvétel a cégnél, ugyanis iskola mellett szerettem volna dolgozni. Szerencsémre pont üresedés volt, és így kerültem ide.

K. K.: Mit szeretsz a munkádban?

B. Zs.: A csapatot emelném ki. Nagyon-nagyon kedvesek voltak velem már az első pillanattól kezdve, olyan érzésem volt két hét után, mintha már legalább fél éve itt dolgoznék. Amit szeretek még, az a változatosság. Nem kell egyfolytában az irodában lennem, ennél sokkal izgalmasabb ez a munkakör, hiszen van, hogy ki kell menni egy-egy lakáshoz, így nem csak a számítógép előtt ülésből áll egy nap.

K. K.: Mit gondolsz, mik az albérlet keresés nehézségei?

B. Zs.: Egészen friss saját tapasztalataim vannak a témában, mikor magamnak kerestem albérletet vidékiként Budapesten, akkor nagyon nehéz volt. Kétnaponta járkáltam föl Fehérvárról lakásokat nézegetni, és volt, amelyiket például útközben mondtak le, hogy már ne is jöjjek, mert már elkelt. Másokat, amelyeket kiválasztottam, azokat hamar kiadták, pedig úgy gondoltam, időben elkezdtem a keresgélést, hiszen szeptemberben láttam neki, és csak decemberben kezdődött az iskola. Ami nehezítette még a körülményeket az az, hogy van egy kiskutyám, és így még kevesebb lakás közül tudtam válogatni.

K. K.: Meséld el a legkedvesebb sztoridat, mellyel munkád során találkoztál!

B. Zs.: Mikor tavaly decemberben idekerültem, és még csak két hete voltam a cégnél, akkor a karácsonyi ajándékozásnál engem is megleptek a többiek egy közös ajándékkal, pedig a novemberi húzásnál még nem dolgoztam itt. Budapest legjobb éttermeit, kávézóit, szórakozóhelyeit, múzeumait gyűjtötték össze egy könyvbe, és ez a figyelmesség nagyon jól esett. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings