More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Ismerd meg csapatunkat! 3. rész

Posted by admin710456 on 2023.10.19.
0

Interjú Antal Zsuzsival

Most, hogy bemutatkozott Réka, majd Bea is egy-egy mini interjún keresztül, itt az idő, hogy egy kicsit többet tudjunk meg Antal Zsuzsiról is. Zsuzsit Kósa Krisztina kérdezi.

Kósa Krisztina: Mikor és hogyan találkoztál az ingatlanközvetítéssel?

Antal Zsuzsanna: Több mint 10 éve dolgoztam egy ingatlanirodában, ahol asszisztens és recepciós voltam, ott találkoztam először ezzel a szakmával testközelből. Korábban nem volt ilyen affinitásom, de nagyon megtetszett, és végül váltottam. 

K. K.: Mit szeretsz a munkádban?

A. Zs.: A szervezést említeném első helyen. Szeretem, mikor irányítani kell a folyamatokat, és a végén egy pozitív eredmény születik. Mivel emberekkel foglalkozom, különböző élethelyzetekkel is találkozom, és a munkám során az a kiemelt cél, hogy a végén mindenki elégedett legyen és örüljön. Tulajdonképpen hozzájárulok ahhoz, hogy egy nehezebb élethelyzet megoldódjon.

K. K.: Mi a stratégiád egy ingatlan eladásakor?

A. Zs.: Én tipikusan egy olyan ember vagyok, aki a megoldásokat keresi egy-egy esetnél, nem pedig a kifogásokat, hogy miért ne lehetne megoldani azt. Olyan típus vagyok, aki hamar átlátja az adott helyzetet, és tudja is azt kezelni. Mintha mondjuk egy sakktáblát néznénk felülről: látom, mi a következő lépés.

K. K.: Mit gondolsz, milyen most a piaci helyzet?

A. Zs.: Nemrég tértünk vissza a nyárból, ami mindig egy új hullámot hoz. A piac nyilvánvalóan átalakult, és ehhez kell igazodnunk. Sok az eladó lakás, a vevők viszont bizonytalanok, és nekünk kell segítenünk, útmutatást nyújtanunk. Ilyenkor szoktunk tartani nekik egy coachingot, ahol kiderülhet, mi a céljuk, és ez alapján már könnyebb terelgetni őket a megfelelő irányba. Fontos, hogy mindig egy-két lépéssel előttük járjunk, ezzel is segítvén a folyamatokat. 

K. K.: Ingatlan coach-ként mi a saját erősséged?

A. Zs.: Nagyon gyorsan tudok reagálni újabb és újabb – úgymond váratlan – helyzetekre. Számomra ez a szakma kihívás, és én ezt szeretem. Emellett értem, és meg is értem az emberek motivációját egy adott ingatlan eladásakor.

K.K.: Meséld el a legizgalmasabb vagy legfurcsább sztoridat, mellyel munkád során találkoztál!

A. Zs.: Mondanék többet is. Volt egy régi csoporttársam az egyetemről, aki szerette volna eladni a lakását, de nagyon nehéz ügy volt, mivel érzelmi szempontok miatt többször is meggondolta magát, és nekem ehhez alkalmazkodni kellett. Nagyon sokat beszélgettünk, és végül sikerült arra az elhatározásra jutnia, hogy mostmár el tudja engedni a lakást, ennek következtében pedig meg is könnyebbült. Jó érzés volt segíteni neki ebben az érzelmileg megterhelő döntésben.

Azok is nagyon jó élmények számomra, amikor személyes ajánlásra olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket nagyra tartok, például elismert sportolók, rendezők vagy színészek.

Igazán szívmelengető volt az a legutóbbi két eladásom is, ahol tulajdonképpen négy ugyanolyan típusú ügyfélnek találtam otthont, akik mind a család bővítése okán kerestek új ingatlant. Abszolút pozitívan álltak hozzám, nem volt semmi előítélet, ami sokszor az ingatlanosokat éri, nagyon együttműködőek és kedvesek voltak, éreztem, hogy megbíznak bennem, és ez nagyon jól esett.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings