Your search results

Egy eredményes Ingatlan Coaching története

Posted by admin710456 on 2019.08.27.
0

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mekkora segítség lehet egy Ingatlan Coaching, ha épp olyan helyzetben vagy, hogy nem tudod biztosan, hogy ingatlan piaci kérdéseidre mik a válaszok, mik a legjobb döntések a te helyzetedben.

Legutóbb egy fiatal pár járt nálunk: Kitti és Attila fiatal házasok. Fél éve gondolkodnak azon, hogy eladják lakásukat, hogy egy kertes házat vegyenek. Azonban több kérdés is motoszkált a fejükben, amik nehezítették a döntést:

  • vajon mennyiért lehet eladni a meglévő lakásukat?
  • vajon elég lenne az a pénz, amit a lakásukért kapnak egy kertes házra?
  • ha igen merre keressenek?

Végül rátaláltak Ingatlan Coaching szolgáltatásunkra, és úgy döntöttek eljönnek és kikérik egy profi tanácsát a helyzetükre.

Ingatlan Coachunk, Morvay Szilvi a 45 perces megbeszélésen először is felmérte a helyzetüket, majd segítette a párt az ingatlan céljaik megfogalmazásában, kitűzésében. Arra jutottak,hogy: 

– MOST érdemes lépni, mert július -augusztusban keresettek a kis lakások, ilyenkor lehet a legjobb áron értékesíteni őket;

– a budapesti lakásukért kapott pénzen vidéken kaphatnak olyan családi házat, amiről álmodnak;

– Érdet vagy környékét javasolta leendő otthonuk megtalálásához.

Van az úgy, hogy az embernek csak egy kis biztatásra vagy megerősítésre van szüksége, épp ilyen volt ez a helyzet is. A sikeres coaching után Szilvi elment felmérni a lakást, amit aztán szuper áron és gyorsan értékesítettünk is. Most pedig már az álomotthonra alkudunk a kedves párnak!

Ha te is olyan helyzetben vagy, hogy jól jönne egy hozzáértő tanácsa, ne habozz tovább, jelentkezz hozzánk ajándék Coachingra ITT  vagy a +36 70 326 6895 telefonszámon!

szilvi.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings