Your search results

Nekünk a Balaton a Riviéra…Legyen Neked is az!

Posted by admin710456 on 2019.09.18.
0

A Balaton infrastruktúrája egyre jobban fejlődik, így nem csak nyáron, a szezonban éri meg ellátogatni ide, hanem érdemes hosszú távra tervezni és befektetni egy ingatlanba ezen a környéken. Télen- nyáron, ősszel-tavasszal számtalan jobbnál jobb lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra.

Sokan csakis az északi partra esküsznek, pedig a déli part, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód is megér egy misét. Akár befektetésként, kiadási céllal vennél ingatlant, akár arra, hogy odaköltözz, jó választás lehet ez a környék. Hogy miért?

  1. A fellendülő falusi turizmus miatt. Izgalmas kisvendéglők, éttermek garantálják, hogy sose unatkozz és izgalmas gasztro kalandokban legyen részed.
  2.  A természetközeliség miatt. A szépséges táj rengeteg kirándulási lehetőséget kínál: Balatonlelle, Balatonboglár, és komppal a Balaton felvidék is egy karnyújtásnyira van.
  3.  A Kishegyi –pincészetek miatt, igazi csemege a borok kedvelőinek.

+1.  A környék strandjai miatt: az alsóbélatelepi, a lellei és a boglári strand is a balatoni strandok legjobbjai között vannak számon tartva.

 Hogyha kedvet kaptál a fonyódi lakásvásárláshoz, szívesen ajánljuk Vágó Réka aktuális projektjét Alsóbélatelepen. Az új építésű, közvetlen Balaton parti (kb 4 méter séta a part) apartmanházban Réka 4 db földszinti és 2 db első emeleti lakást kínál eladásra. Minden lakás gyönyörű kilátással rendelkezik: az egész festői szépségű északi partot belátni a teraszról.

reka_balaton.jpg

Részletekért keresd Rékát!

reka.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings