Your search results

Miért fordulj ingatlanoshoz?

Posted by admin710456 on 2021.05.13.
0

Ha szeretnél egy szép frizurát, fodrászhoz mész. Ha csempét cserélnél a fürdődben, keresel egy jó burkolót. Ha elromlik a légkondi, kihívod a szerelőt.  

Adja magát a kérdés, hogy ha az ingatlanodat szeretnéd értékesíteni, miért is ne fordulnál ingatlan szakemberhez?

Lássunk 3 érvet, ami az ingatlanosok mellett szól!

1., Időt spórol meg neked

Egy ingatlanközvetítőnek ez a munkája, tehát reggeltől estig ingatlanokkal foglalkozik.

Vannak kiépült kapcsolatai, jártas az ingatlanos portálokon, tisztában van az ingatlan árakkal, az adás-vételek buktatóival. Egy ingatlanügylet számtalan pontján tud neked időt megtakarítani, pusztán a szakértelmével:

  • Strukturáltabb, szervezettebb lesz már a hirdetési szakasz is: összeszervezi az érdeklődőket, nem kell majd különböző időpontokban az ingatlanoddal foglalkoznod, ő minden ilyen jellegű terhet levesz a válladról.
  • Tapasztalatainak köszönhetően tudja mire kell figyelni, szem előtt tartja a szempontjaid és megszűri a jelentkezőket/ ingatlanokat (attól függően, hogy eladnál, vagy vennél).
  • Rutinjának és kapcsolatainak hála flottul és gyorsan szervezi össze a szükséges „pluszokat”, úgy mint energetika, ügyvéd, hitelszakember, stb.
  • Segít jól beárazni. Ha egy lakás a megfelelő áron kerül ki a piacra, hamarabb talál gazdára is.

2., Pénzt nyer neked

Nyilván bárki el tudja adni az ingatlanát, csak az nem mindegy, hogy mennyiért.

Egy ingatlanos rutinja segít az ártárgyalásban, nem engedi, hogy ár alatt cseréljen gazdát az ingatlanod, hogy a vevő lenyomja az árat, stb.

Ötleteivel, homestaging javaslataival segíthet az ingatlanodnak a legszebb arcát mutatni, így jobb áron értékesíteni azt.

3., Energiát spórol neked, kényelmet biztosít

Az ingatlan hirdetése, az ingatlan bemutatása az érdeklődőknek, a potenciális vevők vagy ingatlanok összegyűjtése, szervezési folyamatok…aztán a szerződéskötéshez kötődő munkálatok: tulajdoni lap kikérése, ügyvéd, hitel szakember keresése…Ez mind rengeteg energiát igényel.

Ki ne szeretné, hogy valaki ezt az összes nehézséget, terhet levegye a válláról?! Egy ingatlanos pont ezt teszi. 

71395296_948689148842557_3759131514068008960_n.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings