Svájci út

575,000,000 HUF
Svájci út, ,
Hozzáadás a kedvencekhez
Your search results

Áttekintés

  • Feltöltés dátuma:
  • október 12, 2023
  • 296 m2

Leírás

Egyedülálló lehetőség a Széchenyi-hegyen – 4 lakásos társasház egyben eladó!

Kivételes lehetőség Széchenyi-hegyen, a XII. kerület szívében, egy összesen 296 négyzetméteres hasznos alapterületű, 4 lakásos társasházat kínálunk egyben eladásra. Az ingatlan a belvárostól egy karnyújtásnyira található, de mégis egy olyan területen van, ahol a Széchenyi-hegy egy lenyűgöző városi panorámával ajándékoz meg bennünket.

Az ingatlan és elhelyezkedése:
Ez az exkluzív társasház csupán egy rövid sétára található a Normafa látogatóközponttól, a Széchenyi-hegyi Nagykilátótól, a Gyerekvasút Széchenyi-hegyi végállomásától és a Fogaskerekűtől. A környék és az ingatlan magas színvonalú szolgáltatásokat és élményeket kínál.

Ingatlan leírása:
Az ingatlan négy szintjén található 4 különálló lakás. A lakások mindegyike egy lépcsőházból közelíthető meg. Ezek a lakások kiváló befektetési lehetőséget kínálnak, hiszen külön-külön kiadhatók. Az ingatlan egyetlen helyrajzi szám alatt szerepel, de a kialakított lakások víz, gáz, fűtés, elektromos áram fogyasztása külön mérhető. 2021-ben teljeskörű gépészeti, villanyszerelési, energetikai és szerkezeti felújításon esett át az épület, melynek minőségét a műszaki ellenőri nyilatkozatok is alátámasztják.

Lakások részletesen:
A lakások kialakítása során törekedtünk arra, hogy a stílusát tekintve a társasház egységes maradjon, de minden szintnek igyekeztünk kiemelni az előnyét.

A tetőtéri lakás jellemzői:
– nagy belmagasság
– lenyűgöző városi panoráma
– 3 hálószoba

2. emeleti lakás jellemzői:
– városi panoráma
– 3 hálószoba
– emelt kategóriás bútorok és dekoráció

1. emeleti lakás jellemzői:
– privát kertkapcsolat
– külön erkély
– 2 hálószoba
– kiemelkedően tágas nappali

Földszinti lakás jellemzői:
– lépcsőmentes megközelíthetőség
– 2 hálószoba
– kertkapcsolat

Technikai és kényelmi paraméterek:
Az épület technikai paraméterei kiválóak: tégla falazat, monolit födém, magas nyeregtető, 2-3 rétegű műanyag nyílászárók, 15 cm vastag homlokzati szigetelés, 2 független gázkazán, Ariston melegvizes tárolók, valamint minden helyiségben modern LED világítás található. Az ingatlan összközműves és összkomfortos.

Felszereltség:
A lakások teljes mértékben bútorozottak, rendelkezésre állnak benne az életvitelszerű használathoz szükséges eszközök (mosógép, mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, stb.). A nappalikban komplett bútorzat, étkezők, a hálószobákban nagy háttámlás franciaágyak, gardróbszekrények stb. találhatók. Az összes bútor és berendezési tárgy az alku tárgyát képezi.

Parkolás:
Parkolás az elektromos kapuval ellátott udvaron biztosított. Az épület és az udvar mozgásérzékelős megvilágítással és Wifi-s biztonsági kamerarendszerrel felszerelt.

Tömegközlekedés:
Tömegközlekedési szempontból 5-10 perc gyalog távolságra indulnak a belváros felé a 21, 21A, 212-es buszok, 60-as villamos (fogaskerekű – 20 percenként közlekedik). Éjszakai járatként a 990-es busz szolgál.

Befektetési lehetőség:
Az ingatlan jelenleg céges tulajdonban van. Lehetőség van akár az ingatlant vagy az ingatlant tulajdonló céget megvenni. A jelenlegi bérlők szívesen maradnak, de a bérleti szerződések felmondhatók. Az ingatlan jelenlegi bérleti díjai fedezik az ingatlanra felvett 2,5% fix kamatozású hitel havi törlesztését (tőke és kamat együtt). Az eladó cég – igény esetén – garantált hozamot vállal a visszabérlésre. Az ingatlanra felvett 2,5%-os fix kamatozású NHP-s hitel is átruházható. A hitel átvállalása esetén a megfizetendő vételár a fennálló hitel összegével csökkentett értéket jelent.

Cím: Svájci út
Város:
Megye:
Ország: Magyarország
Megnyitás Google Maps-el
Property Id : 23314
Ár: 575,000,000 HUF
Ingatlan alapterülete: 296 m2
Szobák száma: 14
Épült: 1981-2000
Emelet: 4
Egyéb jellemzők
Erkély
Egyéb jellemzők
Erkély
felújított
Külön nyíló szobák
Panorámás
Terasz
Udvari beálló

Vágó Réka

Ingatlan Coach

Keress bizalommal

Foglalj időpontot megtekintésre
Hívás +36706226676 WhatsApp

Compare Listings

Vágó Réka